Acties
Terug
Hyundai Winterinspectiedagen 2020

Maak een afspraak

Vergeet de Hyundai Winterinspectie niet!

Hyundai Winterinspectiedagen 2020

Kom je ook?
De winter staat al snel weer voor de deur. Tijd dus voor de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie! Normaal maken we hier twee dagen lang een feestje van, maar dit jaar – in verband met Corona – moet het helaas anders, voor uw en onze veiligheid. Onze monteurs staan nu in de maanden november én december – op afspraak – voor u klaar en laten tijdens de inspectie hun licht schijnen op uw Hyundai en 18 wintergevoelige punten. Bel voor een afspraak met uw dealer of kijk hier voor de voor u dichtstbijzijnde dealer. 

Soep en een leuk cadeautje
Bij de Hyundai-dealers staat het hele team voor u klaar om hun licht te laten schijnen op 18 wintergevoelige punten. Na de inspectie hoort u direct of uw Hyundai winterklaar is en ontvangt u een leuk cadeau, een handige Hyundai LED-lamp en een zakje soep voor thuis. Daarnaast kunt u direct profiteren van een aantal speciale aanbiedingen op bijvoorbeeld ruitenwissers, accu’s en banden. Deze aanbiedingen zijn alleen geldig in november en december. 

€ 2,50 voor het goede doel
De Hyundai winterinspectie is gratis, maar wij vragen u om minimaal € 2,50 te doneren aan ons jaarlijkse goede doel. Dit jaar is dat Stichting Opkikker. Deze non-profitorganisatie zet zich in om gezinnen met een langdurig ziek kind een steuntje in de rug te geven.

Zien we u in november of december? Tot dan!

Maak een afspraak

De Hyundai Winterinspectie wordt gratis uitgevoerd op Hyundai-modellen. Aanbiedingen gelden uitsluitend op in november en december, zolang de voorraad strekt en niet i.c.m. andere aanbiedingen. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Typfouten voorbehouden.