Hyundai eMobiliteit

Zorgeloos elektrisch rijden met Hyundai en Vattenfall InCharge

Immers, een elektrische auto is snel, efficiënt, comfortabel, geruisloos én – bovenal – hij stoot geen schadelijke stoffen uit. Maar hoe zit het met opladen van de batterij? Om dit te ondervangen zijn Hyundai en Vattenfall InCharge een samenwerking aangegaan. Wie een KONA Electric of IONIQ Electric koopt of least, kan nu bij de Hyundai-dealer een toekomstbestendig laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd, waardoor niet alleen elektrisch rijden, maar ook elektrisch laden van de auto zorgeloos verloopt.

Partnership Vattenfall InCharge

Hyundai en Vattenfall InCharge willen een leidende rol spelen in de energie- en mobiliteitstransitie door niet alleen eigentijdse, efficiënte en betaalbare oplaadpunten te leveren, maar ook nieuwe diensten op te zetten op het gebied van slim laden, energie balanceren, te sturen op 100 % groene stroom en Vehicle-to-Grid (V2G)

Als particulier, zzp’er of klein zakelijke onderneming profiteert u nu van de extra aantrekkelijk geprijsde laadpakketten van Vattenfall InCharge. Er is keuze uit twee pakketten: Premium en basis. Vanaf € 959 (normaal € 1.899) heb je al een basis pakket met een laadpunt inclusief installatie aan de muur. Heeft u extra wensen zoals graafwerk, standvoet dan kiest u het Premium pakket. Voor dit pakket betaalt U nu niet € 2.699 maar € 1.759.

Meer informatie
*
Het actietarief is geldig van 1 oktober 2019 t/m 31 december 2020 bij aanschaf van een Hyundai KONA Electric, IONIQ Electric, IONIQ Plug-in Hybrid met een koopcontract en laadpakket. Aanbieding is alleen van toepassing voor particulieren, zzp’ers en klein zakelijke ondernemingen. Lease uitgesloten. Het actietarief is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en gelimiteerd tot één oplaadpunt.

Meer weten over elektrisch rijden

Wil jij meer weten over elektrisch rijden? De Hyundai Electric Academy helpt je hierbij. In deze video’s leggen we je alles uit over wat de voordelen van elektrisch rijden zijn, maar ook hoe een elektrische auto precies werkt.

Praktische zaken die aan bod komen in de Hyundai Electric Academy zijn onder meer:
  • Hoe werkt elektrisch rijden precies?
  • Welke elektrische aandrijflijnen zijn er?
  • Welke vormen van opladen zijn er en hoe werkt opladen?
  • Wat kost elektrisch rijden?
  • Welk onderhoud heeft een elektrische auto nodig?

Schrijf je in voor de Hyundai Electric Academy nieuwsbrief en ontdek de voordelen van elektrisch rijden. Verdien een Electric Academy-certificaat door alle mailings en video’s te bekijken.

Aanmelden

We helpen je graag op weg

Als je een vraag hebt over laden of een probleem met je laadpaal, dan kun je Vattenfall InCharge bellen op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 op 088 363 7991 op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur. Of laat je terugbellen.

Tel: 088 363 7991

Veelgestelde vragen

Hyundai laadpakketten