Hyundai i10
Hyundai i10

Hyundai i10

Je hoeft niet groot te zijn om groots te zijn

9,0
Hyundai i10

v.a. € 9.795,-
Alle prijzen
v.a. € 199,-/mnd
Private Lease
Hyundai i10
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Begin 2020: de nieuwe Hyundai i10


De Hyundai i10 is helemaal vernieuwd. Behalve groter en ruimer is hij ook veiliger en slimmer, met nog meer technologische snufjes. Niet voor niets hanteren we voor de nieuwe Hyundai i10 de slogan Go Big – deze compacte stadsauto is namelijk in alle opzichten gegroeid.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de nieuwe Hyundai i10? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Houd me op de hoogte

Hyundai i10

Hyundai i10 vrijstaand

Stadsauto van het Jaar

De Hyundai i10 is niet voor muurbloempjes! Dankzij zijn moderne, sportieve design maak je een grootse entree. Niet voor niets is de Hyundai i10 uitverkozen tot Stadsauto van het Jaar!

Hyundai i10 lifestyle

De Hyundai i10 is een tikje brutaal

Met het opvallend moderne design van de Hyundai i10 kom je zelfverzekerd en een tikje brutaal voor de dag. Laat je niet misleiden door het compacte design! Hij biedt genoeg plaats en comfort voor vier personen.

Hyundai i10 rijdend

Zuinige maar krachtige motor

Ervaar een nog beter rijgedrag en stuurgevoel door de verbeterde afstellingen van het onderstel. De zuinige maar krachtige 1.0-benzinemotor van de Hyundai i10 maakt elke rit plezierig.

Hyundai i10 exterieur

Auto uit een hogere klasse

In de Hyundai i10 heb je voortdurend het gevoel in een auto uit een hogere klasse te rijden. Zo is hij uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, waarvan meerdere normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto's uit een hoger segment.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure