Hyundai i10
Hyundai i10

De nieuwe
Hyundai i10

Klaar voor grootse ambities

9,0
B
Hyundai i10

Groot in alle opzichten

In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Zoals de Hyundai i10. Met zijn frisse design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een veelzijdige, sportieve auto die je de ruimte en flexibiliteit biedt voor grootse ambities. Go Big.

  • Wendbaar en ruim
  • Zuinige benzinemotor
  • Verbeterde connectiviteit
v.a. € 13.295,-
Alle prijzen
v.a. € 229,-/mnd
Private Lease
v.a. € 199,-/mnd
Zakelijke Lease
Stoere verschijning

Stoere verschijning

De nieuwe Hyundai i10 is een stoere verschijning. In vergelijking met zijn voorganger is de daklijn lager en de carrosserie breder; daardoor staat de nieuwe Hyundai i10 nog krachtiger op zijn wielen. Met zijn brede, glanzend zwarte grille en moderne koplampen trekt hij meteen de aandacht.

Flexibel en ruim

Flexibel en ruim

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Of je nu een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Zuinige benzinemotor

Zuinige benzinemotor

De nieuwe Hyundai i10 wordt aangedreven door een zuinige 1.0-liter MPi-driecilinder benzinemotor met 49 kW (67 pk) vermogen en 96 Nm koppel. Idle Stop and Go (ISG) is standaard; het schakelt de motor automatisch uit wanneer de auto tot stilstand komt en zorgt voor een lager verbruik en minder CO2-uitstoot.

Bluelink

Bluelink

Bedien de functies van je Hyundai i10 eenvoudig op afstand via je smartphone – of gewoon met je stem. Zoals de airco, het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het eenvoudig terugvinden van je i10 op een grote parkeerplaats.

Toegang tot LIVE Services

Toegang tot LIVE Services

Kies je voor een navigatiesysteem, dan is een vijfjarig abonnement op LIVE Services gratis. Deze dienst biedt tot op de minuut actuele informatie aan over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), tankstations en prijzen, parkeergelegenheden en Hyundai-dealervestigingen.

Optimale veiligheid

Optimale veiligheid

De nieuwe Hyundai i10 is uitgerust met Hyundai SmartSense. Deze actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen houden continu de omgeving in de gaten om jou optimale veiligheid en gemoedsrust te bieden.

Kies je kleur
Kies je dak kleur
Optimale veiligheid

Er zijn geen grenzen aan wat mensen kunnen bereiken.

Vaak zorgen de kleinste gebaren voor de grootste impact. De optelsom van al die kleine goede daden maakt van de wereld een betere plek voor de mens. Kunstenares Loretta Stern gelooft dat er geen grenzen zijn aan wat mensen kunnen bereiken. En bij Hyundai delen wij die manier van denken.


“Mensen inspireren om hun grenzen te verleggen, geeft enorm veel kracht.”


Loretta besefte dat ze, door het organiseren van dansworkshops voor kinderen met een hersenbeschadiging, een groot verschil kon maken voor de wereld om haar heen. Het is haar missie om kinderen ervan te overtuigen dat ze ondanks hun fysieke beperkingen hun dromen kunnen waarmaken.

Om Loretta op weg te helpen, besloot Hyundai haar documentaire ‘Und ob ich tanze!’ te sponsoren. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Jouw kleine gebaarkan een groot verschil maken.Voor de lancering van de nieuwe i10 werkt Hyundai ook samen met Save the Children. Deze kinderrechtenorganisatie biedt kinderen een gezonde start in het leven, geeft ze de mogelijkheid om te leren en beschermt ze tegen geweld. We willen namelijk veel meer dan alleen ondersteuning verlenen op het gebied van mobiliteit; ons doel is om wereldwijd gezinnen met gehandicapte kinderen te helpen.


Elke testrit in de nieuwe Hyundai i10 die online geboekt wordt levert Save the Children een donatie op die gezondheidswerkers helpt kinderen met een handicap te herkennen, te diagnosticeren en te behandelen door ze de juiste medische hulp te bieden.

Boek een proefritWebsite is Engelstalig
Stel Samen Proefrit Offerte