Hyundai i10
Hyundai i10

De nieuwe
Hyundai i10

Klaar voor grootse ambities

9,1
B
Hyundai i10

Groot in alle opzichten

In het dagelijks leven zijn het de kleine dingen die een groot verschil maken. Zoals de Hyundai i10. Met zijn frisse design en zijn geavanceerde technologie is de Hyundai i10 een veelzijdige, sportieve auto die je de ruimte en flexibiliteit biedt voor grootse ambities. Go Big.

  • Wendbaar en ruim
  • Zuinige benzinemotor
  • Verbeterde connectiviteit
v.a. € 13.295,-
Alle prijzen
v.a. € 229,-/mnd
Private Lease
v.a. € 199,-/mnd
Zakelijke Lease
Supersportieve i10 N Line: de overtreffende trap van de i10
Sportieve i10 N Line:
de overtreffende trap van de i10

De Hyundai i10 is van zichzelf al een sportieve auto, maar het kan nóg veel sportiever. Maak kennis met de i10 in speciale N Line-uitvoering. Stoerder, sneller en indrukwekkender gaat een compacte auto niet worden.

Extra fraai exterieur en interieur
Extra fraai exterieur en interieur

De i10 N Line – standaard met 5 zitplaatsen – is de overtreffende trap van de i10. Hij voegt nog meer dynamiek toe aan het toch al sportieve uiterlijk van de i10 en onderscheidt zich door zijn extra fraaie exterieur en interieur en aangepaste wielophanging en besturing.

Met zijn indrukwekkende 16-inch lichtmetalen velgen, robuuste skidplate en diffuser, sportieve bumpers, stoere LED-dagrijverlichting en speciale N Line-badge is de i10 N Line een absolute blikvanger.

Rode accenten
Rode accenten

Maar dat is nog niet alles. De dubbele chromen uitlaat en rode accenten in de grille – onder de voorbumper en in het i10-embleem in de C-stijl – laten zien dat we hier met een heel speciale i10 te maken hebben.

Binnenin de Hyundai i10 N Line trekken het (verwarmbare) stuurwiel en de versnellingspook met N-logo, de rode ringen rond de ventilatieroosters, de aluminium-look pedalen, de sportieve stoelen (verwarmbaar) en zwarte hemelbekleding de aandacht.

Turbobenzinemotor met 100 pk
Sportief onderstel

Het sportieve onderstel met aangescherpte veerkarakteristiek (voor minder overhellen) zorgt voor een nog betere wegligging. Daarnaast is de stuurbekrachtiging aangepast voor een nog snellere respons en een intensiever contact met het wegdek.

Turbobenzinemotor met 100 pk
Turbobenzinemotor met 100 pk

De Hyundai i10 N Line wordt aangedreven door de exclusieve 1,0-liter T-GDi driecilinder met 100 pk (73,5 kW) en 172 Nm koppel. De krachtbron is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Stoere verschijning

Stoere verschijning

De nieuwe Hyundai i10 is een stoere verschijning. In vergelijking met zijn voorganger is de daklijn lager en de carrosserie breder; daardoor staat de nieuwe Hyundai i10 nog krachtiger op zijn wielen. Met zijn brede, glanzend zwarte grille en moderne koplampen trekt hij meteen de aandacht.

Flexibel en ruim

Flexibel en ruim

De Hyundai i10 is een handige stadsauto, waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en de kleinste parkeerplaatsen benut. Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Of je nu een parkeerplaats in de stad zoekt of alle spullen voor een weekendje weg meeneemt, de Hyundai i10 is flexibel en ruim.

Zuinige benzinemotor

Zuinige benzinemotor

De nieuwe Hyundai i10 wordt aangedreven door een zuinige 1.0-liter MPi-driecilinder benzinemotor met 49 kW (67 pk) vermogen en 96 Nm koppel. Idle Stop and Go (ISG) is standaard; het schakelt de motor automatisch uit wanneer de auto tot stilstand komt en zorgt voor een lager verbruik en minder CO2-uitstoot.

Bluelink

Bluelink

Bedien de functies van je Hyundai i10 eenvoudig op afstand via je smartphone – of gewoon met je stem. Zoals de airco, het vergrendelen en ontgrendelen van de portieren en het eenvoudig terugvinden van je i10 op een grote parkeerplaats.

Toegang tot LIVE Services

Toegang tot LIVE Services

Kies je voor een navigatiesysteem, dan is een vijfjarig abonnement op LIVE Services gratis. Deze dienst biedt tot op de minuut actuele informatie aan over weer, verkeer, snelheidscamera’s (waar dat wettelijk is toegestaan), tankstations en prijzen, parkeergelegenheden en Hyundai-dealervestigingen.

Optimale veiligheid

Optimale veiligheid

De nieuwe Hyundai i10 is uitgerust met Hyundai SmartSense. Deze actieve veiligheids- en rijassistentiesystemen houden continu de omgeving in de gaten om jou optimale veiligheid en gemoedsrust te bieden.

Kies je kleur
Kies je dak kleur
Optimale veiligheid

Er zijn geen grenzen aan wat mensen kunnen bereiken.

Vaak zorgen de kleinste gebaren voor de grootste impact. De optelsom van al die kleine goede daden maakt van de wereld een betere plek voor de mens. Kunstenares Loretta Stern gelooft dat er geen grenzen zijn aan wat mensen kunnen bereiken. En bij Hyundai delen wij die manier van denken.


“Mensen inspireren om hun grenzen te verleggen, geeft enorm veel kracht.”


Loretta besefte dat ze, door het organiseren van dansworkshops voor kinderen met een hersenbeschadiging, een groot verschil kon maken voor de wereld om haar heen. Het is haar missie om kinderen ervan te overtuigen dat ze ondanks hun fysieke beperkingen hun dromen kunnen waarmaken.

Om Loretta op weg te helpen, besloot Hyundai haar documentaire ‘Und ob ich tanze!’ te sponsoren. We kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Jouw kleine gebaarkan een groot verschil maken.Voor de lancering van de nieuwe i10 werkt Hyundai ook samen met Save the Children. Deze kinderrechtenorganisatie biedt kinderen een gezonde start in het leven, geeft ze de mogelijkheid om te leren en beschermt ze tegen geweld. We willen namelijk veel meer dan alleen ondersteuning verlenen op het gebied van mobiliteit; ons doel is om wereldwijd gezinnen met gehandicapte kinderen te helpen.


Elke testrit in de nieuwe Hyundai i10 die online geboekt wordt levert Save the Children een donatie op die gezondheidswerkers helpt kinderen met een handicap te herkennen, te diagnosticeren en te behandelen door ze de juiste medische hulp te bieden.

Boek een proefritWebsite is Engelstalig
Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure