Hyundai i30 5-deurs
Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30

Stap over in de auto voor iedereen

7,7
Hyundai i30 5-deurs

v.a. € 21.095,-
Alle prijzen
v.a. € 338,-/mnd
Private Lease
Hyundai i30 5-deurs
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai Showroom

Onze verkoper Mark over de Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30 N Line


De Hyundai i30 is ook verkrijgbaar in een supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale versie is geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en wordt aangedreven door een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor.

De Hyundai i30 N Line staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden voor meer grip, heeft een aangepast onderstel voor een sportiever rijgedrag en een speciaal uitlaatsysteem voor een sportiever geluid. Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.

Test hem zelf   
Offerte aanvragen       

Hyundai i30 5-deurs

Hyundai i30 5-deurs vrijstaand

Stijlvolle hatchback

De Hyundai i30 5-deurs is een stijlvolle hatchback, een auto met een tijdloos design die toch helemaal van nu is. In combinatie met optimale veiligheid maakt dit de Hyundai i30 5-deurs tot een auto voor iedereen.

Hyundai i30 5-deurs lifestyle

Tijdloos design

De fijne, ranke uitstraling heeft de Hyundai i30 te danken aan een toelopend silhouet, expressieve designdetails en zorgvuldig vormgegeven oppervlakken. In de auto waan je je in een interieur dat elegantie, kwaliteit en ruimte uitstraalt.

Hyundai i30 5-deurs rijdend

Bij de Hyundai i30 5-deurs staat veiligheid voorop

Met vertrouwen en gemoedsrust rijden: dat kan dankzij de uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen van de Hyundai i30 5-deurs, die allemaal standaard zijn.

Hyundai i30 5-deurs dashboard

Gemak en comfort

De Hyundai i30 is ook van alle gemakken voorzien op het gebied van rijplezier en comfort. Parkeren doe je eenvoudig met hulp van de parkeersensoren voor en achter. De display voorin is voorzien van onder meer navigatie, media-afspeelmogelijkheid en het weerbericht.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure