Hyundai i30 Fastback
Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Ik geef om mezelf

A
Hyundai i30 Fastback

v.a. € 31.495,-
Alle prijzen
v.a. € 432,-/mnd
Private Lease
v.a. € 375,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai i30 Fastback
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte

Hyundai i30 Fastback N Line


De Hyundai i30 Fastback is ook verkrijgbaar in een speciale N Line-uitvoering. Deze speciale versie brengt de elegantie van een vijfdeurscoupé en de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen samen in één model.

De 140 pk (103 kW) sterke Hyundai i30 Fastback N Line onderscheidt zich door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), zijn aangepaste onderstel (voor een sportiever rijgedrag) en zijn speciale uitlaatsysteem (voor een sportiever geluid). Het interieur is voorzien van N-sportstoelen en N-accenten op het stuur en pookknop.

Test hem zelf   
Offerte aanvragen       

Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback

Details maken de i30 Fastback

De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premiumgevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback.

Hyundai i30 Fastback

Krachtige, efficiënte turbomotoren

De krachtige, efficiënte turbomotoren (1.0 T-GDI 120 pk handgeschakeld en 1.4 T-GDI 140 pk handgeschakeld/automaat met dubbele koppeling) en de sportieve afstelling van de wielophanging geven de Hyundai i30 Fastback een indrukwekkend dynamisch karakter.

Hyundai i30Fastback

Snel navigatiesysteem

Het navigatiesysteem biedt de modernste connectiviteit met Apple CarPlay. Daarmee leg je verbinding met je telefoon en heb je via de zwevende 8-inch touchscreen toegang tot alle functies van je telefoon, apps en muziek.

Hyundai i30 Fastback

Hyundai SmartSense

Met Hyundai SmartSense, een pakket geavanceerde rijassistentiesystemen, behoort de Hyundai i30 Fastback wat betreft actieve veiligheidstechniek tot de top van zijn klasse. Ontwikkeld voor jouw veiligheid en gemoedsrust.

Hyundai i30 Fastback
Stel Samen Proefrit Offerte