Hyundai IONIQ Electric
Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

311 km* actieradius
Snel leverbaar - 8% bijtelling

9,1
A
Hyundai IONIQ Electric

v.a. € 33.995,-
Alle prijzen
v.a. € 449,-/mnd
Private Lease
v.a. € 424,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai IONIQ Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure
€ 4.000 subsidie

Profiteer nu van € 4.000 Hyundai subsidie

Voor particuliere én zakelijke kopers *

Stap vandaag nog in de Hyundai IONIQ Electric en rij direct weg met de €4.000 subsidie. Gegarandeerd! Want ondanks dat de overheid het loket met subsidie bij aanschaf van een elektrisch auto (tijdelijk) sluit, gaat Hyundai ermee verder!

En Hyundai gaat zelfs nog verder: waar de overheidssubsidie alleen bedoeld is voor particuliere rijders, is de Hyundai subsidie ook van toepassing voor zakelijke kopers.

De subsidie is geldig op IONIQ Electric modellen die uit voorraad leverbaar zijn. Informeer bij de dealer of bekijk direct de beschikbare voorraad.

Kies je liever voor private lease? Ook daar profiteer je tijdelijk van een zeer scherp aanbod. Je stapt al in een rijk uitgeruste IONIQ Electric Comfort vanaf € 449 per maand.

* De Hyundai subsidie is geldig t/m 31/12/2020 of zolang de voorraad strekt. Geldig op voorraadmodellen. Van toepassing op particuliere en zakelijke koop. Lease is uitgezonderd.

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric vrijstaand

Hyundai IONIQ Electric: indrukwekkend elektrisch

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 311 kilometer* ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Als berijder van een volledig elektrische auto betaal je bovendien geen wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting, MRB) en profiteer je van lagere gebruikskosten in vergelijking met een auto op benzine of diesel. Daarnaast profiteren zakelijke rijders dit jaar nog van 8% bijtelling. En met Hyundai Operational Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 424 per maand.

Laadpakketten van onze partner Vattenvall InCharge zijn nu extra voordelig! Vanaf € 959 heb je al een basis installatiepakket. Ontdek ze hier.


Hyundai - elektrisch rijden

Onweerstaanbaar
elektrisch

Een volledig elektrische auto, een hybride met of zonder stekker, een auto met een brandstofcel: welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m.

Bekijk alle elektrische modellen
Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De aandrijflijn van de Hyundai IONIQ Electric zijn verbeterd om nog betere prestaties en een nog grotere actieradius* mogelijk te maken. De nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij is in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als je hem hebt aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Een elektrisch statement

Het aerodynamische, strakke silhouet van de IONIQ is verder verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen sluiten elegant aan op de slanke, gesloten grille, die aangeeft dat deze IONIQ een elektrische aandrijflijn heeft. De elegante taillelijn is voorzien van een antracietkleurige sierlijst met een zilverkleurige bies; een extra dynamisch accent op het verfijnde silhouet.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Bluelink-connectiviteit

Bedien de IONIQ Electric met je smartphone of met je stem: Hyundai Bluelink brengt vernuftige connectiviteit rechtstreeks in de auto, met online spraakherkenning en allerlei andere handige functies. Eén blik is voldoende: de actieradius* en batterijstatus zijn duidelijk weergegeven op de Bluelink-app van je smartphone. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Hyundai SmartSense

Hyundai waakt over jouw veiligheid. Dus is de IONIQ Electric voor optimale veiligheid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving rond de auto in de gaten om zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren.

*Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

** De tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure