Hyundai IONIQ Electric
Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

Direct uit voorraad leverbaar
Slechts 8% bijtelling

9,1
A
Hyundai IONIQ Electric

v.a. € 36.995,-
Alle prijzen
v.a. € 532,-/mnd
Private Lease
Hyundai IONIQ Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric vrijstaand

Hyundai IONIQ Electric: indrukwekkend elektrisch

De Hyundai IONIQ Electric betekent elektrisch rijden op zijn best. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. Bovendien kom je op een volle accu ruim 300 kilometer ver en is zijn wegligging – dankzij een laag zwaartepunt – uitstekend. Natuurlijk is de IONIQ Electric volledig connected met onder meer Bluelink en is hij voorzien van het uitgebreide Hyundai SmartSense-veiligheidspakket.

Zakelijke rijders profiteren van 8% bijtelling. En met Hyundai Operational Lease rijdt je al volledig elektrisch vanaf € 399 per maand. Enkele voorbeelden van de zeer scherpe leasetarieven:

Maandtarieven Hyundai Operational Lease

IONIQ Electric i-Motion
  10000 km/pj 20000 km/pj 30000 km/pj
60 mnd € 399 € 441 € 489
48 mnd € 441 € 484 € 527
IONIQ Electric Comfort
  10000 km/pj 20000 km/pj 30000 km/pj
60 mnd € 408 € 452 € 501
48 mnd € 452 € 496 € 539
IONIQ Electric Premium
  10000 km/pj 20000 km/pj 30000 km/pj
60 mnd € 442 € 488 € 539
48 mnd € 491 € 537 € 583


Meer weten? Neem contact op met de dealer

Offerte Operational lease

Hyundai - elektrisch rijden

Onweerstaanbaar
elektrisch

Een volledig elektrische auto, een hybride met of zonder stekker, een auto met een brandstofcel: welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m.

Bekijk alle elektrische modellen
Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De aandrijflijn van de Hyundai IONIQ Electric zijn verbeterd om nog betere prestaties en een nog grotere actieradius mogelijk te maken. De nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij is in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als je hem hebt aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Een elektrisch statement

Het aerodynamische, strakke silhouet van de IONIQ is verder verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen sluiten elegant aan op de slanke, gesloten grille, die aangeeft dat deze IONIQ een elektrische aandrijflijn heeft. De elegante taillelijn is voorzien van een antracietkleurige sierlijst met een zilverkleurige bies; een extra dynamisch accent op het verfijnde silhouet.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Bluelink-connectiviteit

Bedien de IONIQ Electric met je smartphone of met je stem: Hyundai Bluelink brengt vernuftige connectiviteit rechtstreeks in de auto, met online spraakherkenning en allerlei andere handige functies. Eén blik is voldoende: de actieradius en batterijstatus zijn duidelijk weergegeven op de Bluelink-app van je smartphone. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Hyundai SmartSense

Hyundai waakt over jouw veiligheid. Dus is de IONIQ Electric voor optimale veiligheid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving rond de auto in de gaten om zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure