Hyundai IONIQ Electric
Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

9,1
A
Hyundai IONIQ Electric

v.a. € 36.995,-
Alle prijzen
v.a. € 593,-/mnd
Private Lease
Hyundai IONIQ Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric vrijstaand

Vernieuwd en verbeterd

Volledig emissievrij rijden is nu nog aantrekkelijker: de Hyundai IONIQ Electric is verder verbeterd en biedt een nog grotere actieradius van 311 kilometer (volgens WLTP). Daarbij biedt hij opwindende prestaties en een uitstekende wegligging dankzij een laag zwaartepunt. De elektromotor levert vanuit stilstand maximale trekkracht voor bliksemsnelle acceleratie: 0-100 km/u in 9,9 seconden.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Snel opladen, ver rijden

Nooit meer benzine tanken, geen enkele emissie uit de uitlaat. De aandrijflijn van de Hyundai IONIQ Electric zijn verbeterd om nog betere prestaties en een nog grotere actieradius mogelijk te maken. De nieuwe, krachtige lithium-ion-polymeerbatterij is in minder dan een uur op te laden tot 80 procent van zijn capaciteit, als je hem hebt aangesloten op een snellader met 100 kW vermogen (DC, gelijkstroom).

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Een elektrisch statement

Het aerodynamische, strakke silhouet van de IONIQ is verder verfraaid met een aantal nieuwe designelementen: krachtige full LED-koplampen sluiten elegant aan op de slanke, gesloten grille, die aangeeft dat deze IONIQ een elektrische aandrijflijn heeft. De elegante taillelijn is voorzien van een antracietkleurige sierlijst met een zilverkleurige bies; een extra dynamisch accent op het verfijnde silhouet.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Bluelink-connectiviteit

Bedien de IONIQ Electric met je smartphone of met je stem: Hyundai Bluelink brengt vernuftige connectiviteit rechtstreeks in de auto, met online spraakherkenning en allerlei andere handige functies. Eén blik is voldoende: de actieradius en batterijstatus zijn duidelijk weergegeven op de Bluelink-app van je smartphone. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen.

Hyundai IONIQ Electric lifestyle

Hyundai SmartSense

Hyundai waakt over jouw veiligheid. Dus is de IONIQ Electric voor optimale veiligheid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit vooruitstrevende rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving rond de auto in de gaten om zijn inzittenden onderweg te beschermen tegen gevaren.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure