Hyundai IONIQ Hybrid
Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid

Nieuwe designdetails en een verbeterde connectiviteit

9,0
A
Hyundai IONIQ Hybrid

v.a. € 26.745,-
Alle prijzen
v.a. € 419,-/mnd
Private Lease
v.a. € 349,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai IONIQ Hybrid
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid vrijstaand

Nog slimmer en moderner

Met zijn moderne uiterlijk en uitgekiende verbeteringen op het gebied van connectiviteit en veiligheidssystemen is de Hyundai IONIQ Hybrid klaar voor de toekomst. Hij kreeg tal van nieuwe stylingelementen voor een nog lagere weerstand en maximale prestaties.

Hyundai IONIQ Hybrid rijdend

Zo werkt een hybrideauto

De IONIQ Hybrid maakt gebruik van een zuinige 1.6-liter benzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij die opgeladen wordt tijdens het remmen. Afhankelijk van de omstandigheden rijdt de IONIQ Hybrid helemaal elektrisch.

Hyundai IONIQ Hybrid lifestyle

Vernuftige connectiviteit

Bedien de auto met je smartphone of met je stem: Bluelink brengt vernuftige connectiviteit rechtstreeks in de vernieuwde IONIQ Hybrid met online spraakherkenning en allerlei andere handige functies. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen.

Hyundai IONIQ Hybrid lifestyle

Energie terugwinnen

Het regeneratieve remsysteem zorgt ervoor dat de batterij in de IONIQ Hybrid wordt opgeladen tijdens het remmen. Deze energie drijft de elektromotor aan tijdens accelereren en bergopwaarts rijden. Je kunt eenvoudig zelf het niveau van het regeneratief remsysteem aanpassen met de schakelpaddels achter het stuur.

Hyundai IONIQ Hybrid lifestyle

Hyundai SmartSense

Hyundai waakt over jouw veiligheid. Daarom hebben we vernieuwde IONIQ Hybrid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit slimme rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving in de gaten om de IONIQ Hybrid en zijn inzittenden te beschermen tegen gevaren.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure