Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Schakel over naar de toekomst van autorijden

A
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

v.a. € 31.445,-
Alle prijzen
v.a. € 449,-/mnd
Private Lease
v.a. € 367,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai IONIQ Plug-in Hybrid

Hyundai IONIQ

Ontdek de vele voordelen

Als volledig elektrisch rijden nog een stapje te ver is, dan is een plug-inhybride het perfecte compromis. De IONIQ Plug-in Hybrid heeft het lage verbruik waar hybrideauto’s om bekendstaan, minder emissie (slechts 26 g/km), plus het voordeel van een volledig elektrische actieradius van 52 km* (volgens WLTP).

Hyundai IONIQ

Zelden meer tanken

De IONIQ Plug-in Hybrid combineert een zuinige 1.6-liter benzinemotor met de energie van een oplaadbare batterij. Je kunt ongeveer 52 km* (volgens WLTP) puur elektrisch rijden en altijd terugvallen op de benzinemotor als je een langere reis wilt maken. Het accupakket laadt op tijdens het remmen en is ook op te laden via een oplaadpaal of thuis aan het stopcontact.

Hyundai IONIQ

Ranke verfijning

Een groot aantal nieuwe designelementen accentueren de aerodynamische vormen van de IONIQ Plug-in Hybrid. De grille is voorzien van een nieuw ontworpen gaaspatroon. Samen met de LED-dagrijverlichting en LED-koplampen zorgt dat voor een verfijnde hightech uitstraling. De zilverkleurige sierlijst langs de onderrand van de voorbumper onderstreept dat letterlijk nog eens.

Hyundai IONIQ

Vernuftige connectiviteit

Bedien de IONIQ Plug-in Hybrid met je smartphone of met je stem: Bluelink brengt vernuftige connectiviteit rechtstreeks in de auto, met online spraakherkenning en allerlei andere handige functies. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services is inbegrepen.

Hyundai IONIQ

Hyundai SmartSense

Hyundai waakt over jouw veiligheid. Dus is de IONIQ Plug-in Hybrid uitgerust met het uitgebreide technologiepakket Hyundai SmartSense. Dit slimme rijassistentiesysteem houdt continu de omgeving in de gaten om de auto en zijn inzittenden te beschermen tegen gevaren.

* Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

** De tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure