Hyundai KONA Electric
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

484 km* actieradius
Snel leverbaar

8,5
A
Hyundai KONA Electric

v.a. € 36.795,-
Alle prijzen
v.a. € 529,-/mnd
Private Lease
v.a. € 374,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai KONA Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric vrijstaand

Hyundai KONA Electric: maakt elektrisch rijden nog aantrekkelijker

Zo kun je met de 64 kWh-sterke KONA Electric tot maar liefst 484 km* op één lading afleggen! Dat is ongeveer de afstand Utrecht-Parijs. En de KONA Electric met 39 kWh-batterijpakket komt maar liefst 305 km* ver. Ook aantrekkelijk: de KONA Electric is nu snel leverbaar!

Zakelijk rijders profiteren van 8% bijtelling. En met Hyundai Operational Lease rijd je al volledig elektrisch vanaf € 374 per maand.€ 4.000 subsidie

€ 4.000 subsidie
bij aanschaf KONA Electric

Goed nieuws voor particulieren: vanaf nu kun je subsidie aanvragen voor de aanschaf of het private leasen van de KONA Electric! De subsidie bedraagt € 4.000 en daarmee wordt de KONA Electric nog aantrekkelijker.

De subsidie is alleen bedoeld voor particulieren die een volledig elektrische auto willen rijden, dus niet voor zakelijk rijders of zzp’ers. Met de subsidie wil de overheid elektrisch rijden stimuleren. Immers, volledig elektrische auto’s stoten geen uitlaatgassen uit en zijn niet schadelijk voor het klimaat.
Als berijder van een volledig elektrische auto betaal je bovendien geen wegenbelasting (motorrijtuigenbelasting, MRB) en profiteer je van lagere gebruikskosten in vergelijking met een auto op benzine of diesel.

Laadpakketten van onze partner Vattenvall InCharge zijn nu extra voordelig! Vanaf € 959 heb je al een basis installatiepakket. Meer weten? Lees hier verder.

Meer weten over de subsidieaanvraag voor de aanschaf of het private leasen van de Hyundai KONA Electric?

Meer over subsidieregeling


Hyundai - elektrisch rijden

Onweerstaanbaar
elektrisch

Een volledig elektrische auto, een hybride met of zonder stekker, een auto met een brandstofcel: welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m.

Bekijk alle elektrische modellen
Hyundai KONA Electric

Onderscheidend en individueel

De KONA Electric is met zijn unieke styling allesbehalve doorsnee. De dichte grille en de speciale bumpers maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is aangedreven. Samen met de karakteristieke full-LED dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.


Hyundai KONA Electric opladen

Flexibel opladen

Laad hem ’s nachts thuis op, of laad de batterij helemaal vol bij een snellader. Hij biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.


Hyundai KONA Electric batterij

Lithium-ion-polymeerbatterij

De KONA Electric met 64 kWh-batterij biedt een topsnelheid van 167 km/u en een actieradius van 484 kilometer* bij 64 kWh en 305 kilometer* bij 39 kWh-batterij.


Hyundai KONA Electric bagageruimte

Bagageruimte

De elektrische aandrijving van de KONA Electric gaat niet ten koste van zijn bagageruimte, die 332 liter telt. De bagageruimte is simpel uit te breiden door de achterbank neer te klappen. Dan heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. De hoog openslaande achterklep en de lage laadvloer maken het inladen van spullen eenvoudig.


Hyundai KONA braking

Eigen stijl

Mix de kleuren van de nieuwe KONA Electric en laat jouw eigen stijl zien. Met keus uit drie contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren.

* Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door; omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur.

** De tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij.

Stel Samen Proefrit Offerte
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric
SUV van het Jaar 2019