Hyundai KONA Electric
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Onweerstaanbaar elektrisch

8,4
A
Hyundai KONA Electric

v.a. € 41.595,-
Alle prijzen
v.a. € 681,-/mnd
Private Lease
Hyundai KONA Electric
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure
Hyundai laadpakketten bekijken

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric vrijstaand

Vooruitstrevend en met een lage bijtelling

Veelzijdig en heel plezierig om in te rijden. De nieuwe emissievrije Hyundai KONA Electric – met een lage bijtelling voor zakelijke rijders – is de eerste elektrische compacte SUV in Europa. Deze vooruitstrevende nieuwkomer combineert zijn indrukwekkende elektrische actieradius met ruimte en een stoere SUV-uitstraling.


Hyundai - elektrisch rijden

Onweerstaanbaar
elektrisch

Een volledig elektrische auto, een hybride met of zonder stekker, een auto met een brandstofcel: welke duurzame mobiele oplossing je ook zoekt, Hyundai heeft ’m.

Bekijk alle elektrische modellen
Hyundai KONA Electric

Onderscheidend en individueel

De KONA Electric is met zijn unieke styling allesbehalve doorsnee. De dichte grille en de speciale bumpers maken duidelijk dat deze KONA elektrisch is aangedreven. Samen met de karakteristieke full-LED dubbele koplampen en zijn ruime interieur is hij een echte aanwinst voor de Hyundai KONA family.


Hyundai KONA Electric opladen

Flexibel opladen

Laad de KONA Electric ’s nachts thuis op of laad de batterij onderweg snel even op bij een snellader. Hij biedt standaard diverse oplaadmogelijkheden. Zijn lithium-ion-polymeer-accupakket heeft minder last van geheugengevoeligheid, laadt en ontlaadt efficiënt en heeft een uitstekend maximumvermogen.


Hyundai KONA Electric batterij

Lithium-ion-polymeerbatterij

De KONA Electric met 64 kWh-batterij biedt een topsnelheid van 167 km/u en een actieradius van 449 kilometer (volgens WLTP. NEDC: 546 km). Hij sprint van 0 naar 100 km/uur in slechts 7,6 seconden.


Hyundai KONA Electric bagageruimte

Bagageruimte

De elektrische aandrijving van de KONA Electric gaat niet ten koste van zijn bagageruimte, die 332 liter telt. De bagageruimte is simpel uit te breiden door de achterbank neer te klappen. Dan heb je maar liefst 1.114 liter bagageruimte. De hoog openslaande achterklep en de lage laadvloer maken het inladen van spullen eenvoudig.


Hyundai KONA braking

Eigen stijl

Mix de kleuren van de nieuwe KONA Electric en laat jouw eigen stijl zien. Met keus uit drie contrasterende kleuren voor het dak kun je ook nog eens kiezen uit zeven carrosseriekleuren. Daarmee zijn er 21 kleurstijlen waarin je je KONA Electric kunt uitvoeren.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure
Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric
SUV van het Jaar 2019