Hyundai Tucson
Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Een SUV met karakter

8,9
Hyundai Tucson

v.a. € 35.995,-
Alle prijzen
v.a. € 586,-/mnd
Private Lease
v.a. € 459,-/mnd
Zakelijke Lease
Hyundai Tucson
Stel samen
Proefrit
Proefrit
Offerte
Offerte
E-brochure
E-brochure

Hyundai Tucson N Line


De Hyundai Tucson is ook verkrijgbaar in een supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale versie combineert het karakter van een ruime gezins-SUV met de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen.

De Tucson N Line wordt aangedreven door een 177 pk (130 kW) sterke 1.6 T-GDI-motor. Donkere lichtmetalen 19-inchwielen, een glanzend zwarte achterspoiler, sportstoelen met het N-logo en lichtmetalen pedalen accentueren het sportieve karakter van de Tucson N Line.

Meer informatie   

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

De mooiste SUV die er bestaat

De Hyundai Tucson is natuurlijk de mooiste SUV die er bestaat. Maar er zijn nog andere redenen om voor Hyundai’s SUV te kiezen: zijn veelzijdigheid en gunstige prijs-kwaliteitverhouding. En de Tucson is stoer – dat is in één woord de beste omschrijving voor de Hyundai Tucson.

Hyundai Tucson

Rank en sportief

Het ranke en sportieve uiterlijk van de Hyundai Tucson komt tot uiting door vloeiende vormen en uitgebalanceerde proporties. De taillelijn is een krachtige verbinding van de full LED-koplampen naar de achterzijde en geeft de carrosserie een extra dosis voorwaartse dynamiek. Fluidic Sculpture – Hyundai’s designtaal in optima forma.

Hyundai Tucson

Ruim en onderscheidend

Het verfijnde interieur van de Hyundai Tucson is comfortabel, ruim en fraai afgewerkt. Het 8-inch navigatiescherm ‘zweeft’ boven het dashboard – de perfecte positie voor eenvoudig gebruik van de touchscreen. De multimedia-informatie bevindt zich in je directe blikveld.

Hyundai Tucson

Flexibele laadruimte

De Hyundai Tucson biedt een bagageruimte van minimaal 513 tot maar liefst 1.503 liter. De indeling is eenvoudig aan te passen: in enkele seconden is de achterbank in ongelijke delen (60:40) neer te klappen. De slimme achterklep opent automatisch als je de smartkey op zak hebt. Gemakkelijk!

Hyundai Tucson

Keuze in aandrijflijnen

De motoren voor de Hyundai Tucson geoptimaliseerd voor een nog lagere CO2-uitstoot. Er zijn 1.6 (turbo)benzine- en dieselmotoren, met handgeschakelde zesversnellingsbak of 7-traps DCT-automaat, met voor- of vierwielaandrijving. Geheel nieuw is de mild-hybrideaandrijflijn MHEV. Alle motoren voldoen aan de nieuwste emissienorm.

Hyundai Tucson

Hyundai SmartSense

Met Hyundai SmartSense – Hyundai’s vooruitstrevende Advanced Driver Assistance Systems, biedt de Tucson de nieuwste actieve veiligheidstechnologie om veilig aan het verkeer deel te nemen en ongevallen te voorkomen. Ontwikkeld om jou en je passagiers in de Hyundai Tucson nog meer bescherming en gemoedsrust te bieden.

Stel Samen Proefrit Offerte E-brochure