Hyundai IONIQ

IONIQ – nieuw submerk voor volledig elektrische Hyundai-modellen.

Geëlektrificeerde mobiliteit krijgt een nieuw hoofdstuk.

Hyundai steekt zijn groene ambities niet onder stoelen of banken en zet een volgende grote stap op het gebied van milieuvriendelijke mobiliteit. Onder de naam IONIQ lanceert Hyundai een nieuw submerk voor elektrische modellen. De komende drie jaar brengt Hyundai drie volledig elektrische auto’s onder de naam IONIQ op de markt. Om deze mijlpaal te vieren werd de London Eye in de Engelse hoofdstad tijdelijk omgetoverd in een imposante, 135 meter hoge letter Q. Bekijk hieronder de video.

Hyundai onderstreept groene ambities.

Met de lancering van IONIQ als nieuw submerk onderstreept Hyundai zijn ambitie uit te willen groeien tot wereldwijde marktleider op het gebied van elektrisch rijden. Bovendien weerspiegelt het Hyundai’s missie om elk moment van het leven zo bijzonder mogelijk te maken. Hyundai noemt dat Progress for Humanity. Hyundai wil transformeren tot een van de topaanbieders op het gebied van slimme mobiliteitsoplossingen (smart mobility) waarbij auto’s onlosmakelijk zijn verbonden met het dagelijks leven van mensen.

Hyundai IONIQ

Het nieuwe submerk IONIQ.

IONIQ is een nieuw submerk specifiek voor elektrische auto’s die zijn ontwikkeld voor bewuste consumenten die hun verantwoordelijkheid willen nemen voor een mooie, duurzame toekomst.

Hyundai IONIQ

Ik neem mijn verantwoordelijkheid.

Met IONIQ kun jij bewuste, weloverwogen besluiten nemen over jouw manier van leven – zonder de impact ervan op het milieu en de wereld te negeren. Dit is jouw kans om verantwoordelijkheid te nemen en op alle fronten duurzaam te gaan denken én doen, bijvoorbeeld door elektrisch te gaan rijden.

Hyundai IONIQ

Blijf op de hoogte.

Schrijf je in voor onze IONIQ-nieuwsbrief en volg ons op onze socialmediakanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Houd me op de hoogte

Hyundai IONIQ

Drie nieuwe elektrische modellen.

De komende drie jaar introduceert Hyundai drie volledig elektrische modellen onder de merknaam IONIQ. Het betreft de IONIQ 5, de IONIQ 6 en de IONIQ 7.

Hyundai IONIQ

De IONIQ 5 is een middelgrote CUV, gebaseerd op de 45 Concept EV, die later dit jaar wordt gelanceerd. In 2022 volgt de IONIQ 6, een sportsedan op basis van de Hyundai Concept EV Prophecy, en in 2023 maakt de IONIQ 7 – een grote SUV – zijn opwachting.

Hyundai IONIQ

De inspiratie.

Het woord IONIQ is een samenvoeging van twee woorden – ion en uniek. Een ion heeft weinig massa en een zeer hoge mobiliteit; elektriciteit wordt energie en kracht als twee positief geladen ionen bewegen.

Hyundai IONIQ

De Hyundai IONIQ.

In 2016 lanceerde Hyundai de IONIQ, de eerste auto ter wereld die keuze biedt uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen: hybride, plug-inhybride en puur elektrisch. Daardoor kan de consument een milieuvriendelijke auto kiezen die aan alle praktische behoeften voldoet.

Hyundai IONIQ
Ontdek onze Prophecy Concept EV

Geïnspireerd op Sensuous Sportiness

Hyundai IONIQ
Ontdek de Concept 45

Een futuristisch eerbetoon aan onze eerste conceptauto

Hyundai IONIQ

Kun je niet wachten op de toekomst?

Ontdek hoe Hyundai elektrische mobiliteit verder ontwikkelt. Vandaag al.

Ontdek meer