Hyundai N Line

N Line - Hyundai’s in een supersportieve outfitt

Op zoek naar een Hyundai in een supersportieve outfit? Dan hebben wij de perfecte Hyundai voor jou. De i30 5-deurs, i30 Fastback en Tucson zijn vanaf nu verkrijgbaar in de supersportieve N Line-uitvoering. Deze speciale Hyundai’s zijn geïnspireerd op de bestaande N-performance-modellen van Hyundai en onderscheiden zich door hun extra fraaie interieur en exterieur en aangepaste wielophanging en besturing.

Hyundai i30 5-deurs N Line

De Hyundai i30 5-deurs in N Line-uitvoering is voorzien van allemaal nieuwe designkenmerken en technische aanpassingen die hem nog sportiever maken. Hij valt op door zijn stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), dubbele uitlaat, lederlook stuurwiel met N-logo en heerlijke N-sportstoelen. Onder de motorkap ligt een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak.

Hyundai i30 5-deurs N Line
v.a. € 28.495,-
Alle prijzen
Meer informatie
Stel samen

Hyundai i30 Fastback N Line

De Hyundai i30 Fastback in N Line-uitvoering combineert de elegantie van een vijfdeurscoupé met de sportiviteit van Hyundai’s N-performance-modellen. Hij staat op stoere 18-inch lichtmetalen wielen en zijn sportieve karakter wordt verder onderstreept door de dubbele uitlaat, aluminium-look pedalen en kuipstoelen met N-logo. Een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor – gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak – zorgt voor de aandrijving.

Hyundai i30 Fastback N Line
v.a. € 29.495,-
Alle prijzen
Meer informatie
Stel samen

Hyundai Tucson N Line

Donkere lichtmetalen 19-inchwielen, spiegelkappen en een glanzend zwarte achterspoiler benadrukken het sportieve karakter van de Hyundai Tucson in N Line-uitvoering. De met suèdeleder beklede sportstoelen zijn voorzien van het N-logo en voor een extra sportieve uitstraling zijn het stuurwiel en de stoelbekleding afgewerkt met rood stiksel. De N Line-uitvoering is beschikbaar op de Tucson 1.6 T-GDI (7DCT 2WD) en de Tucson 1.6 CRDi 48V Mild Hybrid (in 6MT 2WD en 7DCT 2WD).

Hyundai Tucson N Line
v.a. € 36.995,-
Alle prijzen
Meer informatie
Stel samen