Hyundai i20 5-deurs Private Lease | Hyundai

Hyundai i20 5-deurs
Private Lease

vanaf 279,- p/m*
9,0 295 reviews
Vraag offerte aan

Hyundai i20 5-deurs
Private Lease

De Hyundai i20 5-deurs bewijst dat ook compacte hatchbacks heel stijlvolle, volwassen auto’s kunnen zijn met veel binnenruimte. Rijden in een gloednieuwe Hyundai i20? Kies voor Hyundai Private Lease. Dat is zorgeloos rijden voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand, zonder investering vooraf en zonder verborgen kosten.

Ontdek onze andere Hyundai Private Lease-modellen

en bereken jouw leasebedrag


Bekijk modellen

Genoeg redenen om voor Hyundai Private Lease te kiezen

Met Hyundai Private Lease kun je heel eenvoudig als particulier een nieuwe Hyundai leasen, voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand en zonder investering vooraf. Je hebt geen omkijken meer naar onderhoud, reparaties, banden, wegenbelasting en verzekering. Met Hyundai Private Lease wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld. Omdat het geen auto van de zaak is, betaal je geen bijtelling. Alleen de brandstofkosten komen voor jouw rekening.

Zo werkt Hyundai Private Lease >

De voordelen van Hyundai Private Lease

  • Rijden in een nieuwe Hyundai
  • Aantrekkelijk vast bedrag per maand
  • Pechhulp in binnenland en Europa
  • Inclusief verzekering en reparatie
  • Geen verborgen kosten
  • Vervanging van de banden
  • Schadeherstel en onderhoud

*Vanafprijs is incl. BTW, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. De foto’s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid de Hyundai-dealer. Het is mogelijk dat sommige van de omschreven opties niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.