Audio & Navigatie

Corona-maatregelen bij de Hyundai dealers en erkende reparateurs.

Meer informatie

Audio &
Navigatie

Audio & Navigatie

Wist je dat het wegennet elk jaar enorm verandert? Een navigatiesysteem moet je daarom regelmatig updaten. De Hyundai-dealer verzorgt dit – gratis – bij het jaarlijks onderhoud van je Hyundai op navigatiesystemen die af-fabriek zijn ingebouwd.

Zo’n update bevat niet alleen gegevens van wijzigingen aan of uitbreidingen van het wegennet, maar voorziet je ook van route-informatie bijvoorbeeld over tankstations, restaurants, hotels, Hyundai-dealervestigingen en andere zogenoemde points of interest (POI).

In combinatie met onderhoud bij de Hyundai-dealer ontvang je de jaarlijkse updates gratis voor elke Hyundai met een LG-/Mobis-fabrieksnavigatiesysteem. Hierdoor bespaar je € 169,- per jaar!

Plan je onderhoudsbeurt
Voordelen af-fabriek audio- en navigatieapparatuur:

HERE-navigatiekaart

De Hyundai-fabrieksnavigatiesystemen zijn standaard voorzien van een HERE-navigatiekaart. Deze bevat voortdurend nieuwe en gewijzigde wegen en dus extra nauwkeurige routes. Wel zo handig, want in een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen! Eventuele onvolledigheden van kaartdata kun je via deze site melden.

TomTom LIVE Services

Vraag in een oogwenk verkeersinformatie, het actuele weerbericht of laadpaallocaties op (alleen voor EV-modellen). Deze service is de eerste zeven jaar gratis (beschikbaar vanaf AVN 2.0-fabrieksnavigatiesysteem). Voor het gebruik ervan dient jouw smartphone als wifi-hotspot; dus je hebt geen extra simkaart of apart data-abonnement nodig in de auto.

Apple CarPlay

Met Apple CarPlay (en Android Auto-voorbereiding) kun je op een veilige manier onder meer bellen, navigeren en muziek luisteren. Bovendien ondersteunt het infotainmentsysteem LIVE Services (zie boven).

Apple CarPlay™ is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.
Android Auto™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.

DAB+

DAB+ staat voor Digital Audio Broadcasting en is radio via de digitale ether. Veel moderne Hyundai’s zijn uitgerust met infotainmentsystemen die zijn voorzien van een radio die geschikt is voor digitale uitzendingen. In Nederland wordt sinds 2013 ook via de ether uitgezonden in DAB+.

Connectivity-tip

Controleer de connectiviteit tussen je smartphone en je Hyundai en ontdek alle beschikbare functies.

Hyundai Connectivity Centre