Verlengde garantie

Corona-maatregelen bij de Hyundai dealers en erkende reparateurs.

Meer informatie

Hyundai Verlengde Garantie

Nóg meer zekerheid

Bij Hyundai houden we van zekerheid. Hoe meer zekerheid, hoe beter. Bovenop onze unieke 5 jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking kun je daarom kiezen voor nóg meer zekerheid in de vorm van Hyundai Verlengde Garantie. Deze gaat in op de dag dat de fabrieksgarantie afloopt. Wel zo’n geruststellend idee, toch?

Bekijk de voorwaarden
Voordelen Hyundai Verlengde Garantie:
  • Geen onverwachte reparatiekosten
  • Geen eigen risico
  • Overdraagbaar bij verkoop van je auto
  • Eenmalig vast bedrag, daarna geen risico’s meer
  • Gebruik van originele Hyundai-onderdelen bij reparaties

Kies op tijd en krijg 10 % korting

Met de Verlengde Garantie van Hyundai kun je de garantietermijn tegen betaling uitbreiden tot maximaal 7 jaar. Doe dat wel op tijd, uiterlijk een maand vóórdat de fabrieksgarantie eindigt. Wanneer je al direct bij aanschaf van jouw nieuwe Hyundai kiest voor het afsluiten van de Hyundai Verlengde Garantie, ontvang je 10 % korting.

12 of 24 maanden extra garantie

Wil je 12 maanden extra garantie of 24 maanden extra garantie? Dat bepaal je helemaal zelf*. De Hyundai Verlengde Garantie voor het zesde en zevende jaar is geldig voor benzine, hybride, diesel en elektrische modellen tot een maximum kilometerstand van 200.000 km en voor de Kona Electric modellen tot een maximum kilometerstand van 160.000 kilometer.

Neem contact met mij op
* Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kun je kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. Het is niet mogelijk om na 12 maanden de Hyundai Verlengde Garantie wederom met 12 maanden te verlengen. Wanneer je 24 maanden Hyundai Verlengde Garantie wilt, dien je dus direct voor een termijn van 24 maanden te kiezen (geldt ook voor de elektrische en hybrideauto's van Hyundai).