Ruitenservice

Corona-maatregelen bij de Hyundai dealers en erkende reparateurs.

Meer informatie

Ruitenservice

Vakkundige ruitreparatie

Een sterretje in je voorruit, of erger, een behoorlijke scheur? Dan kun je direct een afspraak maken met de Hyundai-dealer, want zelfs een klein sterretje kan je hele ruit al laten barsten en voor gevaarlijke situaties zorgen. Snel laten repareren dus, en dat is zo gepiept. Moet de ruit vervangen worden? Ook daar helpen we je graag mee.

Maak een serviceafspraak

Wij regelen alles voor je!
Met ruitschade kan de Hyundai-dealer je volledig ontzorgen. Hij handelt direct de schade af met jouw verzekeringsmaatschappij en in de meeste gevallen hoef je geen eigen risico te betalen.

Vertrouw op onze deskundige monteurs
Een voorruit ziet er aan de buitenkant niet zo heel bijzonder uit, maar kan – voor het oog nauwelijks waarneembaar – voorzien zijn van (regen)sensoren en camera’s voor hulpsystemen als Adaptieve Cruise Control en Lane Keeping Assist. Daarom doe je er voor ruitreparatie en ruitvervanging verstandig aan naar de Hyundai-dealer te gaan.

De deskundige Hyundai-technici kennen jouw Hyundai van A tot Z en gebruiken bij vervanging uitsluitend originele ruiten (met behoud van fabrieksgarantie). Bij ruitvervanging kalibreert de technicus bovendien de sensoren volgens de specificaties van Hyundai. Na vervanging voldoet jouw Hyundai weer voor 100 procent aan de strenge veiligheidseisen van Hyundai en kun je ervan opaan dat je auto gegarandeerd net zo betrouwbaar is als vóór de schade.

Maak een serviceafspraak
De voordelen van Hyundai Ruitenservice: * Afhankelijk van de polisvoorwaarden van je verzekering.