Operational Lease
Hyundai Operational Lease

De 5 grootste voordelen van Hyundai Operational Lease:

 • Zeer scherpe tarieven
 • One-stop-shopping bij jouw dealer
 • Geen omkijken naar onderhoud en verzekeringen
 • 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland
 • Gratis tank- of laadpas
Hyundai Operational Lease

Wij staan altijd voor je klaar

Voor een van tevoren bepaald maandtarief kun je met Hyundai Operational Lease een Hyundai zakelijk leasen, zonder deze te bezitten. Handig als je voor je werk veel kilometers maakt en geen omkijken wilt hebben naar onderhoud en verzekeringen. Krijg je onverhoopt te maken met autopech? Geen probleem, want ook dan staan wij voor je klaar. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, in binnen- en buitenland.

Operational leaseprijs berekenen


Veelgestelde vragen

Waarom zakelijke lease?

Met Hyundai Zakelijke Lease ben je verzekerd van het zorgeloos rijden in een gloednieuwe Hyundai. Door een auto te leasen kan je je focussen op jouw kernactiviteiten! Je hoeft je niet druk te maken over onderhoudskosten of afschrijvingen. Service, onderhoud, hulp bij ongevallen en verzekeringen zijn inbegrepen.

Wat zijn de voordelen voor wagenparkbeheerders?

Wij hebben ruime ervaring in het beheren van wagenparken. Zodra wij jouw budget eenmaal helder hebben, kun je erop vertrouwen dat wij zorgen voor de beste oplossingen. Zo ben jij geen tijd meer kwijt aan de administratie van je zakelijke auto’s en kom je nooit meer voor verrassingen te staan. In plaats daarvan ontvang je maandelijks een rapport met een overzicht van de auto’s, de geleverde service en de prijzen. Alle autokosten staan overzichtelijk op één factuur, wel zo makkelijk.

Haal- en brengservice

Is je leaseauto toe aan onderhoud, een reparatie of apk-keuring? Dan komen wij de leaseauto ophalen op een door jou gewenste locatie en tijdstip. Wij laten de werkzaamheden op dezelfde dag uitvoeren en brengen de auto in topconditie terug.

Wat zit er allemaal in mijn leaseprijs?

In de leaseprijs is inbegrepen:

 • Afschrijving
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie, onderhoud en banden (optioneel kunt u kiezen voor all-season of winterbanden)
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Pechhulp in Europa met Hyundai Mobiliteitsgarantie
 • Allriskverzekering (WA & Casco)
 • Gratis tank- of laadpas

Welke verschillende vormen van bijtelling bestaan er?

Anno 2020 zijn er twee bijtellingsvormen in Nederland: voor elektrische voertuigen geldt 8 % bijtelling en voor alle andere voertuigen 22 %.

Wat gebeurt er als ik de jaarkilometrage uit mijn leasecontract overschrijd?

Jaarlijks vragen wij de kilometerstand bij jou op en worden de meer- en minder gereden kilometers afgerekend op basis van een afgesproken kilometerprijs. Bij minder gereden kilometers krijg je geld terug.

Kan ik de leaseovereenkomst opzeggen vóórdat de leaseperiode voorbij is?

Ja, dat kan, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. Van tevoren is er een minder-dagenprijs afgesproken, deze staat in jouw leaseovereenkomst.

Moet ik bij schade een eigen bijdrage betalen?

Bij schade geldt er een eigen bijdrage van € 225,- per niet-verhaalbare schade. De eigen bijdrage is bij ons nooit hoger dan het daadwerkelijke schadebedrag.